Programació

DIVENDRES 8 D’ABRIL

20.15 h. Presentació de LA FIRA DELS LLIBRES i de l’exposició de poesia visual de l’escriptor Carles Cano.

…………………………

DISSABTE 9 D’ABRIL (de 10 h a 20 h) i DIUMENGE 10 D’ABRIL (d’11 h  a 19 h). Parades d’editorials en VILLA EUGENIA (consulta ací la programació en les parades).


Editorial sargantana

Logo_pollen-2

Milimbo logo-2

Logo Melusina - cuadro color - 300 dpi

logo litera-2

Jekyll_Jill_400x400

Logo Nadir-2

logo

drassana-logo-2

logo_denes-negre-transp(1)


PROGRAMACIÓ

DISSABTE 9 D’ABRIL

11 h. Acte inaugural de la Fira. Espectacle infantil JOGUINES MÀGIQUES de Rodamons Teatre.

RODAMONS(1)

Joguines màgiques és un espectacle que pretén estimular el desig d’aprendre a través de joguines curioses, caixes buides, unes quantes pedres i quatre fustes per tal d’inventar històries, històries fantàstiques…

………………………..

13 h. Xarrada «L’ART D’EDITAR: El llibre ha de superar a l’arbre». Vicente Chambó (Premi Nacional d’Edició modalitat Bibliofilia 2008 i 2013) conversa amb Paco Inclán (Revista Bostezo).

…………………………

14 h. Dinar a càrrec de Pimentó Torrat.

 

…………………………

Celebrant la bibliodiversitat.

17.30 h. Futurs del llibre i llibres del futur: «End Time Books, homenatge a Jaime Ortega», xarrada a càrrec de Letra Salvaje.

19 h. Vengo a hablar de mi libro. Presentación simultánea de libros. Cada autor dispondrá de 150 segundos para  presentar su libro al público. Participantes: Papi, de Madison Young (Elisabeth Falomir, editora/traductora, Melusina); Vida de los más excelentes historietistas, René Parra y César Sebastián (El Nadir); La loca de los gatos, Ana Elena PenaTot interior, Enric Camps (Edicions del Bullent); A viva muerte, David Trashumante (Baile de Sol); La Mancha, Aitana Carrasco (El Imperdible); Con el frío, Alberto Torres Blandina (Aristas Martínez); Una casa holandesa, Jesús García Cívico (Canibaal); Pelis y canciones de adultos para disfrutar con niños, Noelia Terrer, Susana Monteagudo y Carlos Rubio (Litera); Tantas mentiras, Paco Inclán (Jekyll&Jill); Heredarás la tierra, Edjanga Jones (Carena); Mis mamás y yo, Sergio López y Edu Febrero (Mundo Avolar); Me pillas en mal momento, Kike Parra (Relee); Viaje en blanco y azul, Denise Blais (Contrabando); Siete caperucitas y un cuento con lobo, Carles Cano (Anaya).


20 h. Sorteig de dos lots de llibres de les editorials participants en la Fira, a càrrec de Pimentó Torrat i Bostezo.


DIUMENGE 10 D’ABRIL

12 h a 14 h. Taller GEOGRAFIA DEL CONTE amb Milimbo. A partir de 6 anys (també adults). Taller gratuït amb inscripció prèvia en cultura@godella.es i centre cultural Xicranda de Godella. Informació: 963 642 952. Places limitades.

cartelMILIMBO2

Descripció del taller

En aquest taller construirem entre tots els participants l’escenografia d’un conte a partir de la construcció de cadascun dels elements amb cartó. A mesura que els anem creant els disposarem sobre l’espai que servirà d’escenari i anirem configurant la pròpia història. Cada participant elaborarà la seua creació (tallant, plegant i descobrint les possibilitats estructurals i d’estabilitat del cartó) per a després configurar entre tots l’escenografia. La part final del taller és la teatralització de la pròpia història.
El fil conductor d’aquest taller és un joc de taula que hem dissenyat, anomenat Trails Tales, les senderes dels contes, que prèviament els ensenyarem i ens ajudarà com a punt de partida.

FORMULARI D’INSCRIPCIÓ

…………………………

14 h. Dinar a càrrec de Guia gastronòmica de la València migrant (Crisopa).

…………………………

17 h. Què lligen els nostres llibreters i llibreteres?. Llibreters i llibreteres de la ciutat de València ens expliquen les seues lectures de referència. Amb la participació de David Brieva i Luci Romero (Bartleby), Inma Pérez (Dadá) i Kenny Province (United Minds).

 

bartleby                dada            united minds

 

 

 

…………………………

19.30 h. Cloenda de La Fira dels Llibres. Recital poètic ESTO NO ES VANGUARDIA de Jesús Ge.

Jesús Ge 1-lowEls jocs verbals de Jesús Ge beuen de la tradició burlesca, de l’exageració i la comicitat, utilitzant la veu com a única eina escènica. La hilaritat del sonor ens ofereix un discurs satíric i fragmentat, però no per açò intranscendent. Política, comunicació, economia són els blancs triats per a deconstruir el llenguatge de manera lúdica, fregant l’absurd i els corrents dadaistes.